söndag 29 juni 2014

Då var det slut för den här gången!

Ja, jag syftar förstås på att helgens Lekebergsrunda är avklarad. Det hela kan sammanfattas med två ord: Roligt och regnigt!


Tack alla ni som trotsat regnet och besökt mig. Många besökare har passerat i form av gamla vänner, de man känner igen men inte vet vad de heter, mina "gamla" klasskamrater (kallas klasskamrater även om det är många år sedan vi slutade skolan...), föräldrar till kompisar/"kändisar", de som besökt Fahlinboden förrut, sommargäster och många andra som jag träffat för första gången men kanske inte för sista gången?! Alla precis lika trevliga! Dagarna har innehållit trevliga pratstunder, många skratt och skämt och en och annan fråga som handlat om allt från om jag var en "äkta" Fahlin och av soldatsläktet till om det fanns trevliga utflyktsmål i närheten som sommargästerna inte kände till eller besökt än. Snacka om att det varit en helg som gått i tecknet "social kompetens":)


Jag har till flera sagt idag att istället för att titta på TV så slipar, målar jag och klär om gamla möbler.

Men vet ni vad? NU skall jag sätta mig framför TV:n ihop med mannen G som under hela helgen servat mig med kaffe och mat, lägga upp fötterna på fotpallen och bara pusta ut.

Fortsätt gärna att titta in på bloggen även om det inte är regelbundet med inlägg, så vet ni, helt plötsligt får jag inspiration och vill då dela med mig, vilket resulterar i ett nytt inlägg.

Än en gång vill jag tacka alla ni som besökt boden, tittat in här på bloggen, gillat mig på facebook, utan er hade inte Lekebergsrundan blivit den, den blev!


Trevlig sommar och tjingeling tills vi ses nästa gång!
/C
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar