torsdag 3 januari 2013

Hallå - jag är tillbaka!


God fortsättning på det nya året! Hoppas ni alla haft ett riktigt bra jul- och nyårsfirande, själv är jag mer än nöjd. Jag har fortfarande lyxen att vara ledig från mitt arbete så nu har jag så smått kommit igång med "måleriet" igen, vilket fick stå tillbaka då jag ägnade december månad till att göra dörr-/julkransar för fullt. Jag brukar inte ge nyårslöften men under 2013 skall jag försöka bli bättre på att blogga mer regelbundet och att lägga ut fler bilder - vi får se om jag lyckas;)

För tillfället är det ett par bord som håller på att färdigställas, det ena är ett "munkbord", vilket jag kommer att behålla själv tills vidare men det andra bordet som är ett litet mindre bord, kan ev komma ut till försäljning. Förstås är det målat i favoritfärgen "mattsvart"!

Nästa projekt blir nog att ta tag i något av de ekskåp som jag har står i mina gömmor. Ett kommer att bli svart och det andra kommer jag att måla vitt. Bilder publiceras när jag kommit igång.

Nu är det bara ett par veckor kvar tills det "spännande" uppdraget går av stapeln...

Tjingeling!
/C

3 kommentarer:

 1. Ser fram emot bilder på alla dina verk :) /Sandra

  SvaraRadera
 2. Och skulle du få långtråkigt så kan du ju alltid måla vitrinskåpet som står där ute ;-)
  Kram E

  SvaraRadera
 3. Tack snälla, vi får se vad det blir och framförallt HUR det blir. Och du "E" - jag skall tänka på ditt "erbjudande" kram /C

  SvaraRadera