fredag 12 oktober 2012

Tack alla snälla!

Ännu en vecka som gått med en rasande fart.  Idag har jag varit i Wadköping, så mysigt där och vädret var ju helt klart en bidragande orsak att det var extra höstlikt och mysigt. För er som inte vet vad ni skall göra på söndag, kan jag informera om att det är "Gammaldags höstmarknad" i Wadköping.

Idag var det dags igen att hänga släpkärran efter bilen! Ytterligare ett gammalt ekskåp har inhandlats. Min man och jag var lite oense i morse om hur vi skulle få hem det, då det inte skulle rymmas "liggande" på släpkärran..... men efter 30 år tillsammans så vet han att jag är envis och att det inte är någon idé att knorra.... problem är till för att lösas, eller? Med hjälp av två, unga, starka och framförallt snälla och hjälpsamma pojkar lastades skåpet på kärran och resan hemåt gick lugnt och tryggt tillväga. Nu står i alla fall skåpet i boden och bara väntar på att förvandlas till en "mattsvart skönhet". Nyfikna?  Mmmmmmm, får se om det blir några bilder framöver. Jag har lånat en kamera av min svärfar för att fixa det här med fotografering av mina objekt på egen hand, för som det är nu, så har jag så lyxigt, så jag har en "egen fotograf" som fixar och hjälper mig med detta.

Innan det blir fredagsmys och lite gott att äta, måste jag bara börja måla på ett av småborden som ni säkert sett nedan - kan inte hålla mig, måste bara se hur det ser ut när det förvandlas och målas i min absoluta favvo-färg - vilken det är? Gissa!

Tack vill jag säga till alla snälla och trevliga människor som finns runt omkring mig, vare sig det är privat eller på jobbet och ett alldeles speciellt tack vill jag rikta till: min man (vi kan kalla honom "G" eller han som äger släpkärran;)), de 2 starka och hjälpsamma pojkarna (E&S) samt min egen fotograf (E) - tur att ni finns!
Kram /C

1 kommentar:

  1. Det är tur du finns också. Älskar dej! Kram E

    SvaraRadera