söndag 30 augusti 2015

Håhå ja ja...

... vad tiden går fort och vad mycket som händer!
Tyvärr har jag inte hunnit vara så mycket i Fahlinboden på sista tiden då det är annat som upptagit min fritid och orken till viss del inte heller räckt till.

Jag hoppas september månad skall bli lite lugnare så jag kan måla och tapetsera om lite mer möbler.

Den 10/9 börjar jag på ny möbeltapetseringskurs men har ännu inte bestämt mig för vilket projekt jag skall ta med - finns några att välja på: En Emmafåtölj, som en kund ville ha omklädd eller en rokokosoffa i riktigt ruffigt skick eller en gammal 1900-talsfåtölj som är ett riktigt vrak eller den spännande chippendalestolen där tassarna till och med har klor, vilkens sits är tänkt att kläs i ett leopardtyg och kanske också få en svans:) - ja det finns några fler projekt att ta tag i, så det är bara att bestämma sig för vad man vill börja med.

Tyvärr inte bilder på alla men jag lovar att jag skall lägga ut en bild på "stolen med klös" men så länge får ni hålla till godo med bilden på soffan som blivit "klöst":)


Idag har jag förvärvat lite nya loppissaker som så småningom kommer att finnas till försäljning MEN först måste de diskas, så de är rena och fina när de byter ägare.

En kund har idag lämnat in ett skåp som skall målas. Det är en nyare skåp gjort av spånskiva med "folielaminat", skall bli spännande att se om det går att få till så det blir snyggt. "Gediget" trä, gärna ek, gillar jag bäst!

Och så var det dags - denna lilla varelse har flyttat ut och åkt till sitt nya hem, där hon skall "dressas upp" inom snar framtid - jag önskar den nya ägaren lycka till med sitt första möbeltapetseringsprojekt - det kommer att gå bra!

Fortsättning följer vad gäller projekt som drar igång under den kommande hösten som, sakta men säkert vilket vi vill eller inte, närmar sig.

Tjingeling!
/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar