lördag 27 september 2014

Lördag = kursdag!

Idag har jag varit på något som jag funderat på i flera år men inte kommit till skott med! Ja, jag har inte börjat på någon kurs i lerduveskytte eller blomsterskottsplantering utan jag har börjat på en möbeltapetseringskurs - SÅ KUL!!!"Herr Fåtölj" var så ivrig så han har t o m sovit i bilen i natt, för att verkligen vara säker på att komma med.När vi väl var på plats i kurslokalen, var det inte utan att Herr Fåtölj såg lite "omskakad" ut och hade fått kudden på sné...Spännande var det men lite generad blev han dock när det visade sig att han var tvungen att klä av sig in på bara stommen, men allt kändes bättre när han efter en stund kunde skyla sig med lite nytt tagel.

Ikväll sover Herr Fåtölj borta för första gången, sedan han kom i min ägo... (ja, jag vet ju inte hur han haft det tidigare men det ser ut som att han haft ett "hårt" liv, att döma av hans slitna yttre).

Nu kommer vi inte att ses förrän nästa vecka men då skall vi bl a göra lite "make-over" och framför allt börja ta mått för en ny kostym.
Nu skall jag bjuda mannen G på lite mat, får se om vi skall ha lite svamp i maten, kanske dock inte denna "snygging" som till färgen påminner om godiset "blå elefanter" men som säkert inte har lika snälla biverkningar...
Tills vidare får vi glädjas åt den fantastiska höst vi har med friska vindar och otroligt vackra färger i naturen!
Tjingeling!
/C


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar