fredag 30 maj 2014

Hallå där...

... är ni kvar?

Jag skäms för att jag varit så dålig på att blogga men jag skyller på "allt annat" som händer i mitt liv; arbete, sociala arrangemang, sömn, känslor som glädje och sorg - ja, ni vet hur livet är!

Lägesrapport:


Jag älskar lavendel...

 
... jag trivs på vår mysiga uteplats under segeltaket...


 ...vår trädgård blommar i vita och lilla nyanser...
 
 
 
 
 
 
 
 
... kastanjeträden blommar helt fantastiskt..
 
På renoveringsfronten så har jag iordningsställt en liten skänk som blev så fin, o den har jag lite svårt att skiljas från, varför den har fått flytta in hos mig, på riktigt:) 

Jag jobbar nu med ett par inlämnade objekt, som skall fixas till och så småningom återvända till sina ägare.En kökssoffa som skall bli "vit och fin" samt en liten skänk som också blir "vit och fin" (ovanlig färg för mig...) och skall fungera som "hemmakontor" hos en nybliven egen företagare.

Det här är bord som skall "snyggas" till och vem vet, det kanske blir du som slår till och köper dig ett nytt köksbord?! (detta kommer att behållas svart)

Jag öppnar min loppis i samband med att det är dags för årets "Lekebergsrunda", http://www.lekeberg.se/-/Evenemang/Lekebergsrundan3/ .
Jag finns på station nr 15 och i år erbjuder jag loppis och lite renoverade möbler.Välkomna att titta in sista helgen i juni, då rundan går av stapeln och förhoppningsvis har det blivit lite bättre ordning och reda bland sakerna i Fahlinboden då.


Nej, nu tackar jag för idag, för skall jag hinna få ordning på saker och ting inför den 28-29 juni, bör jag sätta fart.Tjingeling!
/C
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar