söndag 29 december 2013

Julen är över...

En vit jul blev bara en dröm...
... men var tusan är snön?! Synd om alla jullovslediga barn som skulle använda sina skidor, skridskor och snowracers som de kanske fick i julklapp.

December var en hektisk månad bland granris, julpynt, band, rosetter och en och annan julgruppsplantering. Julmarknader hit och dit, Trystorps julmarknad bjöd på strålande sol och SNÖ och jättemånga besökare MEN så helt plötsligt är det bara klart och lugnt!

Jag summerar och totalt är 49 kransar bundna i år, vilket innebär att jag ligger 4 kransar under förra årets resultat. Det har varit många kvällar då fingrarna varit röda och stuckna av det bångstyriga granriset och jag undrat vad jag håller på med...

Nu skall allt pysselmaterial städas/packas ner från bänken i garaget och nya "uppdrag" påbörjas. Har lite beställningar på korgar och något skåp som skall målas. Tiden och lusten får utvisa vad det blir under våren, jag pysslar ju med lite vad andan faller på. Funderar över om Fahlinboden skall vara loppis i sommar igen eller om det blir enbart inriktning med renoverade möbler och kanske man kunde sy lite roliga kuddar i tyger som jag gillar (och förhoppningsvis kunderna också:)) Vi får se, först skall vi fira in det nya året med fyrverkerier och lyxig champagne!

Tjingeling!
/C
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar