onsdag 26 april 2017

Nystart våren 2017?!

Testar om jag skulle ta och "skaka liv" i bloggen igen. Man blir ju lite bortskämd med fb, där man bara sådär plockar in bilder och foto i sin status/inlägg - lätt som en plätt! Men det är ju trevligt med bloggen också, vi får se hur det blir.

Den här rackarkatten var en av våra besökare när i hade påsk- och vårmarknad i början av april.


Under marknadsdagarna stod dörren på vid gavel och det erbjöds både det ena och det andra till försäljning.

Numera har jag sällskap i Fahlinboden av Lena ("Hemma hos mig/by Li") och Karin:
Lena är jätteduktig på att sy, så det sys både pannband, barnkläder och necessärer som självklart finns till försäljning i boden.Karin är en hejare på att bland annat tillverka anslagstavlor och här kan man välja mellan både griffeltavlor eller anslagstavlor med nät. Anslagstavlorna gör hon av gamla tavlor och ramar, som på detta sätt får nytt liv, istället för att kanske ställas in i någon mörk garderob, för att de inte längre passar eller att man tröttnat på dem.


 

Fahlinboden med sina "inneboende" kommer självklart att vara med på årets Lekebergsrunda som går av stapeln helgen den 1-2 juli, mer information kommer längre fram.


FÖRE
EFTER


Lite på latsidan har jag nog varit när det gäller att renovera och fixa men några stolar har i alla fall bytt skepnad och fått nytt tyg på sitsarna. Gick från trist och intetsägande, turkos 40-talsstol till lite tuffare stol i 50-talsstuk med stormönstrat tyg i brunt, grönt och orange. Finns 3 stycken till salu för den som är intresserad.
Nöden har ingen lag!
För att vi skulle få en modell, lånade jag denna docka från mitt barnbarn😊
Tunika och mössa från "Hemma hos mig/by Li"Just nu är det lite tomt på loppissaker i Fahlinboden, men jag har varit på flera "inköpsresor" så nu under våren kommer det att fyllas på med både det ena och det andra - med andra ord sådant som ni inte hade en aning om att ni behövde - men det skall jag säga - det finns i Fahlinboden, så välkomna!

Nu hoppas jag att allt skall fungera och att inlägget ser bra ut på sidan, så finns det hopp om att det blir fler inlägg, med lite tätare intervall.

Tills dess får ni ha det så gott och jag säger för den här gången...

Tjingeling!
/C

PS: på lördag den 29/4 är Fahlinboden öppen kl 11-15Inga kommentarer:

Skicka en kommentar