måndag 16 november 2015

Tomtar på loftet?!

... nej det får jag hoppas att jag inte har men man vet ju aldrig, nu när jag binder kransar och fixar inför helgen. Jaha tänker ni - vad händer då?

Jo, det är julmarknad lördag och söndag den 21-22 november, och Fahlinboden håller öppet kl 10.00 - 15.00, ev längre:)

Tidigare år har jag stått ute med min kransförsäljning vid Ankis magasin,  men i år hittar ni mig i Fahlinboden - det lilla gula huset, på gaveln om Ankis magasin.

Jag kommer att sälja granriskransar, lite pyntade hyacinter och vem vet, det kanske blir något mer "juligt", det beror helt och hållet på vilken energi och fantasi jag har nu de sista dagarna.

Självklart finns ju min loppis också, för den som önskar titta runt i den. Vem vet... det kanske finns lite julinspirerade saker?!

Jag kommer troligtvis att ha sällskap i boden av en kreativ person, så vi får se vad hon kan ha hittat på och ha för alster till försäljning.

Ni som inte har möjlighet att komma nu till helgen men gärna vill titta och ev köpa krans av mig, får en chans lördag den 5 december då ni hittar mig vid julmarknaden vid Trystorps Slott.


Ni kan följa mig på facebook, där jag kommer att uppdatera lite mer under veckan och helgen som kommer. Undrar ni över nåt - hör av er.

Hoppas vi ses till helgen!

/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar